Over Prisma

Over Prisma

Over Prisma

Prisma helpt je beter te communiceren door middel van taal.

Onder de naam Prisma verschijnen sinds 1954 publicaties over taal, zoals woordenboeken, taalcursussen en taalbeheersingsmateriaal - als papieren boeken, maar ook als apps en in andere digitale vormen. Of je nu een beginnende taalleerder bent of een professional, Prisma helpt je op weg.

Prisma is vooral bekend van de praktische, betrouwbare woordenboeken. Deze worden voortdurend geüpdatet en geven heldere informatie. Ze zijn natuurlijk ook online en als app te gebruiken en bieden dan handige extra zoekfuncties. Naast de pockets voor middelbare scholieren bieden we ook handige, compacte miniwoordenboeken aan en robuuste, uitgebreide Handwoordenboeken.

Verder geeft Prisma hooggewaardeerde taalcursussen uit voor zelfstudie of groepsles. Ze zijn verkrijgbaar als audiotraining en als leerboek met gratis downloadable audio.

Onze reeksen grammaticaboeken en andere taalbeheersingsuitgaven zijn geliefde hulpbronnen bij het schrijven van scripties, werkstukken en creatieve taalactiviteiten, maar ook bij zakelijke en persoonlijke correspondentie.