Zakelijk

Prisma woordenboeken voor zakelijk gebruik

Onze woordenboeken zijn uitermate geschikt voor gebruik op het werk. Zowel de digitale als de papieren versies bieden tienduizenden woorden met veel voorbeelden en vaste formuleringen, die u direct kunt toepassen in zakelijke correspondentie. U bent zeker van de juiste spelling en grammatica in uw communicatie.

Voor bestellingen van papieren woordenboeken kunt u contact opnemen met verkoop@unieboekspectrum.nl.

Voor meer informatie over gebruik van digitale woordenboeken (online en als app) kunt u een mail sturen naar verkoop@prisma.nl.

Prisma online woordenboeken

De Prisma online woordenboeken zijn eenvoudig via internet te benaderen en al even gemakkelijk te gebruiken. U kunt toegang krijgen tot een of meerdere woordenboeken op basis van een persoonlijke login of op IP-nummer.

Met een persoonlijke login hebben uw medewerkers ook op de thuiswerkplek toegang tot de online woordenboeken. Met toegang op IP-nummer kunnen uw medewerkers binnen het bedrijf de online woordenboeken raadplegen zonder te hoeven inloggen.

Prisma online woordenboeken zijn beschikbaar in verschillende talen en versies.U kunt een abonnement op een of meerdere online woordenboeken afsluiten, voor een of meer gebruikers. Alle combinaties zijn mogelijk.

Beschikbare online woordenboeken:
- Nederlands verklarend (in normale en uitgebreide XL versie)
- Engels (in normale en uitgebreide XL versie)
- Duits (in normale en uitgebreide XL versie)
- Frans  (in normale en uitgebreide XL versie)
- Spaans (normale versie)
- Italiaans (normale versie)

Een abonnement sluiten we af op basis van het aantal gebruikers en het aantal woordenboeken. Mail ons voor meer informatie of een offerte.

Prisma woordenboeken als apps

De woordenboekapps van Prisma zijn ideaal voor smartphones en tablets. Ze bieden dezelfde hoeveelheid informatie als de online en de papieren versies, een gebruiksvriendelijke interface, handige doorklikfunctie en uitgebreide zoekresultaten. Download de app en u hebt het woordenboek altijd bij de hand,ook zonder internetverbinding.

De apps zijn leverbaar voor iOS en Android, in deze talen:
- Nederlands (in normale en uitgebreide XL versie)
- Engels (in normale en uitgebreide XL versie)
- Duits (in normale en uitgebreide XL versie)
- Frans (in normale en uitgebreide XL versie)
- Spaans
- Italiaans

Bekijk het overzicht van alle apps.

De Prisma apps hebben een vaste verkoopprijs per taal en versie. Via het Volume Purchase Program (VPP) van Apple kunt u als bedrijf apps (iOS) inkopen voor meerdere gebruikers tegelijk.
Meer informatie vindt u hier.

Voor meer informatie over het gebruik van Prisma woordenboeken op het werk kunt u contact opnemen met verkoop@prisma.nl of via telefoonnummer 030 – 799 8300