Over Prisma

Onder de naam Prisma verschijnt een breed scala aan publicaties over taal, zoals woordenboeken, taaltrainingen en taalbeheersingsmateriaal - in de vorm van boeken, apps, online uitgaven, cd-roms, dvd's en downloads. Of je nu basisschoolleerling bent of taalprofessional, Prisma helpt je verder met bruikbare informatie op jouw niveau, op jouw manier.

Prisma is vooral bekend van de pocketwoordenboeken, waarmee miljoenen scholieren hun middelbare school doorliepen. Deze voordelige en complete woordenboeken worden voortdurend ge├╝pdated en geven heldere informatie. Ze zijn natuurlijk ook online en als app te gebruiken en bieden dan handige extra's. Naast de pockets bieden we ook handige, compacte miniwoordenboeken aan en kloeke, uitgebreide Handwoordenboeken.

Verder geeft Prisma hooggewaardeerde taaltrainingen uit voor zelfstudie of groepsles. Ze zijn verkrijgbaar als audiotraining, leerboek met audio-cd's of downloads en als intelligente interactieve software.

Onze reeksen grammaticaboeken en andere taalbeheersingsuitgaven kun je gebruiken bij het schrijven van e-mails, scripties, sinterklaasgedichten, zakelijke correspondentie... Telkens zorgen we ervoor dat deze uitgaven direct te gebruiken zijn, helder, een uitkomst.

We houden nauwlettend in de gaten wat er op taalgebied gebeurt en waar taalgebruikers en taalleerders behoefte aan hebben. Hun willen we blijven voorzien van actuele, praktische en toegankelijke informatie.

Prisma. Open je wereld.